expozitia de anul viitor

Stiri si informatii legate de evenimente canine, probleme legate de participarea la expozitii

Moderator: Moderatori

expozitia de anul viitor

Mesajde oana » Luni, 12.10.2009 23:16

Buna,
am un golden de 9 luni frumusel foc,Happy(i se potriveste de minune),fara pedigree,dar a luat la oradea un excelent2!Am dori sa participam si la alte expozitii dar mai ales anul viitor la expozitia retriever club!Se poate participa fara pedigree?
oana

Re: expozitia de anul viitor

Mesajde costin.oproiu » Vineri, 23.10.2009 10:18

Draga Oana,

Cinii fara pedigree nu pot fi nici macar acceptati si arbitrati in expozitiile oficiale, cu atit mai putin sa primeasca un calificativ. Pentru detalii vezi Regulamentul expozitiilor canine A.Ch.R. de pe saitul ach.ro/regulamente.htm, de pilda:

DISPOZITII GENERALE paragraful 4 si urmatoarele;
CARNETUL DE PERFORMANTA;
CONDITII SPECIALE - INSCRIEREA CIINILOR, in special paragraful 1;

Regret vestea proasta si intirzierea si iti dorim sa te bucuri in continuare de ciinele tau,
Costin Oproiu
costin.oproiu

Locaţie: Brasov

Re: expozitia de anul viitor

Mesajde oana » Marţi, 03.11.2009 20:13

Multumesc mult ptr.raspuns.Am citit si eu acum regulamentul ach,dar cred ca faptul ca pedigree-ul lui a fost intrerupt la parinti are o anumita insemnatate,si stiu ca n-am precizat acest lucru!Cei de la ach bihor mi-au spus ca pot sa-l inscriu la CAC si dupa 3 excelenturi va primi pedigree B!E adevarat,nu?Si dc.are pedigree tip B se poate inscrie in club?Stiu ca sunt noua in domeniu si nu prea cunosc anumite lucruri dar va multumesc pt.rabdare!Si ptr.raspunsuri!
oana

Înapoi la Expozitii si concursuri canine