curaj

Probleme de acces. Probleme in general. Reclamatii

Moderator: Moderatori

curaj

Mesajde cca » Duminică, 24.09.2006 21:59

Cam slaba miscarea pe forum..........heiiiiiiiiiii useri chiar nu are nimeni nimic de spus? banuiesc ca sunt o groaza de povesti de spus cu retriveri vostri, curaj......
cca

Locaţie: Brasov

Re: curaj

Mesajde antonio » Miercuri, 13.05.2009 22:53

buna seara! am un catel golden retriver de 5 luni! si am o mare problema! Are displazie de sold la piciorul stang!si am o intrebare:fiind in perioada de crestere credeti ca aceasta boala se poate remedia?.locuim in bucuresti putetii sa ma indrumati catre un dr. veterinar specializat in displazie de sold? adresa mail alexandrescuantonio@yahoo.com. Va rog daca puteti sa ma ajutati!mutumesc!
Ultima oară modificat de antonio pe Luni, 25.05.2009 23:30, modificat 1 dată în total.
antonio

Re: curaj

Mesajde Edith » Miercuri, 20.05.2009 00:30

DRAGA aNTONIO,
Este cunoscut fapotul ca goldenii si labradorii sunt predispusi la displazii. Eu sunt Kinetoterapeut, proprietar de labrador. De cand era puiutz mic ii pocneau articulatiile ( Crepitatii). Daca vrei sfatul meu (neavizat) eu i-as da cartilaj de rechin de la Walmark si as incerca sa ii fac masaj cu biter suedez. Asa am pus pe picioare un catrel cu displazie de sold cxare nu mai avea SANSE DIN PUNCT DE VEDERE AL MEDICILOR. Probabil daca mergi la un veterinar te va indruma spre operatie sau iti va da antiinflamatoare si ceva injectii cuB-uri. Cu vit B sunt de acord dar antiinflamatoarele nu fac mare lucru si in plus distrug stomacul. Nu sunt o solutie pe termen lung. Iar ca dieta eu as incerca dietele cu condroitinna si alte substante necesare oaselor si articulatilor din gama Hills. Tot ce ti-am spus aici este doar parerea mea si nicidecum una avizata veterinar. Sper sa nu mi-o ia in nume de rau medicii veterinari. Multa sanatate puiutului tau.
Edith

Locaţie: Cluj Napoca

Înapoi la Administrative