Karlos

Moderator: Moderatori

Karlos

Mesajde Karlos and Evi » Duminică, 10.01.2010 21:53

Karlos este un labrador de cinci luni.L-am cumparat de cand avea 3 luni l-am iubit din prima cand l-am vazut :D Eu ma numesc Evelyn am 12 ani si sunt o iubitoare de caini si alte animle.As vrea sa va rog daca puteti sa-mi dati sfaturi m-as bucura.Am inceput sa-l dresez pe Karlos si deja stie comenzile "stai jos" si "culcat".as vrea sa stiu ce mai trebuie sa stie pentru expozitii.
Karlos and Evi

Re: Karlos

Mesajde ashoka13 » Vineri, 15.01.2010 15:27

Bun venit in randul iubitorilor de Labradori.E suficienta prezenta in concursurile de frumusete, nu trebuie decat o mica pregatire de ring.Multe poti afla din regulamentul expozitiilor pe ach.ro
Mai poti afla si de pe animale.rola sectiunea Labrdor(vol. V)unde iarasi sunt multi iubitori de Labrador
ashoka13

Mesajde costin.oproiu » Marţi, 19.01.2010 16:10

Karlos and Evi scrie:Karlos este un labrador de cinci luni.L-am cumparat de cand avea 3 luni l-am iubit din prima cand l-am vazut :D Eu ma numesc Evelyn am 12 ani si sunt o iubitoare de caini si alte animle.As vrea sa va rog daca puteti sa-mi dati sfaturi m-as bucura.Am inceput sa-l dresez pe Karlos si deja stie comenzile "stai jos" si "culcat".as vrea sa stiu ce mai trebuie sa stie pentru expozitii.

Draga Evelyn,

Karlos nu stie ca il duci la expozitii, pentru el e o experienta ca oricare alta. E foarte bine ca il dresezi, dar asta e important mai ales pentru relatia dintre voi. Comenzile pe care le stie sint foarte utile pentru ca vei merge pe strada cu el si cu ajutorul lor vei putea evita situatii neplacute. Nu stiu, de fapt nu cred, ca ai putea invata ceva pe animale.ro. Din pacate nici de pe forumul nostru nu prea ai multe de invatat, dar asta e alta poveste.

Asadar pentru expozitii trebuie sa te pregatesti mai ales tu. Du-te in expozitii, cu sau fara ciine, si incearca sa intelegi ce fac cistigatorii. Vorbeste cu ei. Daca ai noroc o sa intilnesti crescatori adevarati care te vor putea ajuta. Nu trebuie sa uiti niciodata ca iti trebuie curaj, tenacitate si noroc. Ti le doresc pe toate din plin!

Costin Oproiu

ps.nu-ti fie teama ca ceilalti ciini il miriie. lasa-l pe Karlos sa se descurce, un labrador adevarat o va face in orice situatie, va capata experienta si, in ultima instanta, caracter.
costin.oproiu

Locaţie: Brasov

Mesajde diana_D » Joi, 25.03.2010 00:38

Draga Evi,

sfaturile date de Costin sunt bune, ar trebui sa mergi la expozitii ca spectator macar, pentru a vedea cum decurge treaba.
Invata standardul :)
Karlos sa stie sa mearga la pas, si sa stea in pozitie
Imagine
diana_D

Mesajde Karlos and Evi » Marţi, 30.03.2010 09:39

Mersi pentru raspunsuri dar am rezolvat problema.. am fost in expozitie la Medias si am castigat locul 2 la "The pest puppy" si am primit calificativul de foarte promitator. :) Karlos si-a gasit un prieten metis care sta langa noi si se joaca cu el :)

O zi frumoasa,

Evi
Karlos and Evi

Înapoi la Discutii generale