Karlos and Evi scrie:Karlos este un labrador de cinci luni.L-am cumparat de cand avea 3 luni l-am iubit din prima cand l-am vazut

Eu ma numesc Evelyn am 12 ani si sunt o iubitoare de caini si alte animle.As vrea sa va rog daca puteti sa-mi dati sfaturi m-as bucura.Am inceput sa-l dresez pe Karlos si deja stie comenzile "stai jos" si "culcat".as vrea sa stiu ce mai trebuie sa stie pentru expozitii.
Draga Evelyn,
Karlos nu stie ca il duci la expozitii, pentru el e o experienta ca oricare alta. E foarte bine ca il dresezi, dar asta e important mai ales pentru relatia dintre voi. Comenzile pe care le stie sint foarte utile pentru ca vei merge pe strada cu el si cu ajutorul lor vei putea evita situatii neplacute. Nu stiu, de fapt nu cred, ca ai putea invata ceva pe animale.ro. Din pacate nici de pe forumul nostru nu prea ai multe de invatat, dar asta e alta poveste.
Asadar pentru expozitii trebuie sa te pregatesti mai ales tu. Du-te in expozitii, cu sau fara ciine, si incearca sa intelegi ce fac cistigatorii. Vorbeste cu ei. Daca ai noroc o sa intilnesti crescatori adevarati care te vor putea ajuta. Nu trebuie sa uiti niciodata ca iti trebuie curaj, tenacitate si noroc. Ti le doresc pe toate din plin!
Costin Oproiu
ps.nu-ti fie teama ca ceilalti ciini il miriie. lasa-l pe Karlos sa se descurce, un labrador adevarat o va face in orice situatie, va capata experienta si, in ultima instanta, caracter.